Opari gozoa

larousse.jpgOlentzerorekin zorterik izan ez duzuenontzat erregeetako proposamen gozo batekin natorkizue, mahaiko kontuen zaleak zaretenontzat: Larousse Gastronomique liburua.

Bertan 3.000 errezeta topatuko dituzue, besteak beste, Arzak, Berasategi, eta Adriá-renak. Horretaz gain, produktuen, teknika desberdinen, sukaldeko tresnen, jatorrizko izendapenen, jatetxeen eta beste hainbat konturen gaineko informazioa topatuko duzue, 6.000 argazkiz lagunduta.

Gutxi gora behera, 100 euro. On egin! Bootxo.

Advertisements



    Utzi erantzun bat

    Fill in your details below or click an icon to log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Aldatu )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Log Out / Aldatu )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Log Out / Aldatu )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Log Out / Aldatu )

    Connecting to %s



%d bloggers like this: