Zortzi zatitan

zortzi-zatitan.jpgHorrela gustatzen zaizkit galletak esnetan bustitzea. Elkarrizketagai hauxe izan dugu gaur lantokian (benetan interesgarria), eta bakoitzak bere teknika azaldu dugu.

Nire kasuan gutiziz aukeratzen ditut bi “biktimak” (galleta maria edo antzekoak, normalean), batera zatitzen ditut erditik (krak) eta berriro krak egiten diet. Zortzi zati berdintsu doaz kikararen gainazalera, hirinezko iceberg txikien pare. Kolakaoaren esentzia guztia xurgatzera behartu ondoren eta desegiteko zorian daudenean erreskatatzen ditut eta gupidarik gabe ahora eraman.

Umm… ez da ordu txarra salbamendu ekintza bat egiteko.

Advertisements

  1. Teknika berebera erabiltzen dut baina ez kafesnerako Danone natiletarako baizik eta
    Maria beharrean txokolatezko digestive gailetekin (toma publizidad…)
    Gomendagarria erabat mmmmmmm…

  2. on egin!
    (nik, galletarik gabe)




Utzi erantzun bat

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Aldatu )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Aldatu )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Aldatu )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Aldatu )

Connecting to %s



%d bloggers like this: